CATALUNYA

 

catalunya

 

 

 

vui en dia, el Odinisme, está molt expandit en l’Oest d’Europa. El Odinisme-Asatrú, començà ambels nostres abanpasats en el Nort, remercant Escandinavia, lloc d’origen dela majoria dels germànics, pagans…
En aquestes terres, és son els nostres Déus van escollir l’inici en la fe en ells
.
catalunya


A partir d’aquí van començar a donar-se conèixe, amb les conquistes, guerres i grans batalles com la dels Godos Contra Romans; batalla on els Romans van ser vensuts, pels Godos i la Força dels Déus. A partir d’aquí, els abanpasats, van començar a perdre la fe en els Déus Aesir i Vanir, ja que, com els cristians, són de sempre falsos, mentiders i “menja cocus”, els nostres abanpasats van escollir aquesta religió cristiana, ja que, veient que era una fe en la facilitat de l’obtenició dels seus objectius. Tant sols demanar i ja está. Mái será positiu un resultat, si un abans no si esforça.
“Los Dióses no harán, lo que nosotros no hagamos por nosotros mismos”
Els Déus no són els nostres servents, ni tampoc els nostres esclaus. Son Germans que ens poden ajudar utilizant els seus Poders Sagrats. Aixó hi ha molta gent que ho confón ja que 1.500 anys amb el cristianisme, al final es fa un fals costum i aixó té que canviar.
Parlant de canvis, la paraula “Pagà/pagans”, signifcant la creéncia en falsos Déus.

Buscat en el Diccionari General de la Llengua Catalana:
- Pagà/ana: adj. Que adora els falos déus; esp. Que no és cristiá, ni jueu, ni mahometà. Els pobles pagans. | Les religions paganes.  || Qui parla o obra com els pagans.Els nostres Déus no són falsos i tampoc ens deixarem insultar. Sabem que els nostres Déus existeixen i que es fan presents sempre que ho volen i ho veiem o sentim. Sempre ens envolten, sempre están amb nosaltres i ens ajuden a lluitar en les batalles de les nostres vides cuotidianes odinistes.
Actualment el COE principal, ubicat en Albacete i legalitzat el any 2007 del mes Juny del dia 7, amb el numeru  1161-SG enel Ministeri de Justícia. Som el Allthing, el Thing i els simpatitzants.

El COE vam començar sent 20 persones que amb els anys es va anar modificant, es va anat reduint pogresivament amb el cap dels anys,

En 2002, vam tornar a reactivar el COE, pero era una sombra petrificada de la seva antiga esencia. I va arribar el 2005 am noves incorporacións a la vella organització, que la van remoure d’aquella parálisis.
D’aquí en el 2007 la Legalització, van ser temps durs, on la batalla va ser constant, però vam aconseguir l’objectiu de 1981.
Actualment el COE te una edad mitjana de 52 anys y això es inacceptable per una organització jove que vol créixer i té els més alts objectius.
Expandits per la major part de l’Oest d’Europa, els seguidros de la fe començant sent cinc ha augmentat el 75%.
Tenim molts germans al voltant que tenen la fe ens nostres Déus d’Asgard i Vanaheim, però que encara no ens conèixen. Van buscant arreu del món, alguna asosiació o comunitat que en facin pràctica d’aquesta Religió, i algún cop entren en llocs on els membres i directors en fan mal ús, com utensili de diners i falses paraules i escrits dels Déus, demostrant al darrera falsament, que tan sols som una “secta” quan en realitat, no som rès d’aixó.
Això també es algu, que haurien de tenir que canivar.
Els Déus ens han creat com Verdaders guerrers, mostrem la sang de que n’estem fets. Si som guerrers ens comportarem com guerrers nobles i no pas com lladres i males persones que busquen problemas amb política i diners.
El COE, som legals, tot al contrari dels grups que es comporten com s’ha comentat anteriorment. Lluitem contra la falsetat, contra les mentides i la injusticia.
Mostrem, doncs, a la gent lo que som, Guerrers.
Mostrem de que estem fets, els qui en han volgut exterminar, qui han volgut treure la Religió que don origen a les demés, els qui ens tracten com persones dolentes, com “dimonis” com han fet els Cristians.

¡Els nostres Déus sempre están presents amb nosaltres!
¡Agafem doncs les armes i posem-s’he en acció!
¡La Justícia de Tyr a tornat a Midgard!
¡Honor als Déus!
 
 


flag

 

 

 
Comunidad Odinista de España-Asatru 1981-2008