TROBADA DEL COE DE CATALUNYA I

 


14 Febrer 2009 - Festival de Vàli

El dia 14 de Febrer, es fará la primera trobada de Catalunya, el COE de Catalunya estarà sota l’influència del poder de Vàli. És ell qui precidirà i ens acompanyarà, a partir d’aquest dia , en cada una de les reunión i participacions preparades per la Comunitat Odinista Europea.

El 14 de Febrer, es un moment especial perquè tot el poble, es disposa a retrobarse malgrat les grans distáncies o obstàcles que els puguin separá. Un moment dedicat a Vàli, ja que gràcies a ell, aquest dia será armoniós i ple de freternitat, ple de conversions diàlec i on ens poguem entendre; reunions d’amics, companys de batalla, familiars i comunitat com en el nostre cas; un dia escollit pels propis Déus i especialmente per Vàli.

Vàli és fill d’Odín i de la geganta Rind. Es germà de Viðar, el déu del silenci i la venjanza. Va néixer amb cara de nen i cos de un guerrer, es presenta davant a Odín­ amb un arc i tres fletxes.
Aquest jove anirá a venjarse de la mort del seu germà Balder, i als pocs dies donà mort a Hodur amb una de les seves tres fletxes.

Vàli es el Déu de les trobades, les reunións, la fretarnitat i l’amor. És el que organitza totes les reunións dels  Ases i Vanes.
El 24 de Febrer, Vàli ens ha reunit, en el precís moment.

¡QUE ELS DÉUS ENS OFREIXIN PROTECCIÓ I L’AJUT PER FER DE LA TROBADA UN BON DIA A GUST DE TOTS!

 

coe

 
   

 

 
Comunidad Odinista de España-Asatru 1981-2008